Jogi nyilatkozat

A Pánszky Ügyvédi Iroda tájékoztatja minden kedves látogatóját, hogy az itt található állásfoglalások, hírek, egyéb információk tájékoztató jellegűek, általános útmutatásként szolgálnak, semmi esetre sem minősülnek egyedi ügyekben felhasználható jogi tanácsnak vagy véleménynek. A jogszabályi háttér változása következtében előfordulhat továbbá, hogy a honlapon megjelenő tartalmak nem a hatályos jogszabályok, hanem azok egy előző verziójának megfelelő előírásokat tükrözik. Ezért kérjük, hogy amennyiben konkrét ügyben jogi tanácsra van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén.

Az adatok tájékoztató jellegéből adódóan Irodánk – törvény eltérő rendelkezése hiányában – nem vállal felelősséget a honlapon feltüntetett információk teljességéért, pontosságáért, időszerűségéért, esetleges módosulásáért. Az Iroda fenntartja magának a jogot, hogy a honlap tartalmát bármikor megváltoztassa, esetleg tartalmakat vagy a honlap elérhetőségét ideiglenesen vagy véglegesen megszüntesse.

Irodánk nem tudja garantálni, hogy a honlap elérhetősége mindig folyamatos és hibamentes lesz, ennélfogva nem vállal felelősséget a honlap használatából, annak esetleges hibás működéséből, esetleges vírusfertőzés következtében jelentkező, vagy a szolgáltató érdekkörében felmerülő, illetőleg a kapcsolódás hibájára visszavezethető rendellenességből, vagy a honlapon található adatok bárki által történő módosításából fakadó károkért.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a honlapunk és annak teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A honlapon található anyagok jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik, és az ott meghatározott jogkövetkezményeket vonja maga után. Irodánk mindazonáltal hozzájárul ahhoz, hogy Ön a honlapon található állásfoglalásokat- a forrás megjelölésével – eredeti formában, módosítás nélkül, kizárólag saját céljára letöltse, tárolja vagy kinyomtassa.