Telekommunikáció, Informatika és e-kereskedelem

Telekommunikáció, Informatika és e-kereskedelem

A technikai fejlődés előrehaladtával az elektronikus média, a távközlés és az információs technológia egyre erősödő konvergenciája miatt az infokommunikációs jog beható ismerete és professzionális alkalmazása elengedhetetlenné vált napjainkra. Munkatársaink folyamatosan figyelemmel kísérik nemcsak a hazai, hanem az európai uniós és a nemzetközi változásokat is. Tudásukat és tapasztalatukat hatékonyan alkalmazzák, azok bővítése érdekében folyamatos szakképzéseken vesznek részt.

Irodánk látja el a világ egyik vezető IP-alapú hírközlési szolgáltatásokat nyújtó nemzetközi cég magyarországi jogi képviseletét. Munkánk során ezért nagy tapasztalatra tettünk szert IP-tranzit és egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatásokkal kapcsolatos szerződések készítése és véleményezése terén, továbbá a jogvitákban képviseljük ügyfeleink érdekeit.

Az Iroda alapítója részt vett a három magyar mobilszolgáltató társaság egyikének a létrehozásában, valamint az egyik vezető mobilgyártó cég magyarországi leányvállalatának a megalapításában.