Magunkról

Magunkról

A Pánszky Ügyvédi Irodát dr. Pánszky Gyula alapította 2004-ben, miután magas szintű szakmai tudásra és tapasztalatra tett szert egy, a gazdasági jog terén vezető pozíciót betöltő nemzetközi ügyvédi irodában.

Az Iroda ügyfelei jellemzően olyan nemzetközi és hazai vállalatok, amelyek az adott szektorban a piac vezető szereplői. Hogy számukra mindig naprakész válaszokat tudjunk adni a folyamatosan felmerülő egyre komplexebb kérdésekre, munkatársaink kiemelt hangsúlyt fektetnek ügyfeleink üzleti kultúrájának minél alaposabb megismerésére a hazai és nemzetközi jogi szabályozás és gyakorlat, illetve a gazdasági, társadalmi tendenciák, technológiai változások állandó figyelemmel kísérése mellett. Így egyéni szükségleteiknek és stratégiai céljaiknak maradéktalanul megfelelő, praktikus és hatékony jogi megoldásokat tudunk kidolgozni a részükre.

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a multinacionális vállalatok kiszolgálásában; a magyar mellett angol, német és olasz nyelven nyújtjuk szolgáltatásainkat.

A Pánszky Ügyvédi Iroda elsősorban a reklám-, média és telekommunikációs jogra, valamint a társasági és kereskedelmi jogra specializálódott, de a munkajog, a versenyjog, a közbeszerzési jog, a pénzügyi jog és az ingatlanjog területén is teljeskörű jogi szolgáltatást nyújt.

Ahhoz, hogy Irodánk a gazdasági élet lehető legszélesebb spektrumában nyújthassa az ügyfelei által megszokott és elvárt magas színvonalú szolgáltatásait, a kezdetektől fogva szorosan együttműködik több független hazai és külföldi ügyvédi irodával, illetve pénzügyi és befektetési szaktanácsadó céggel.

Tagja vagyunk a Magyar Reklámszövetségnek (MRSZ), az IAB Hungary-nek, amely a nemzetközi Interactive Advertising Bureau hazai képviselője, továbbá az Önszabályozó Reklám Testületnek (ÖRT), valamint a Magyar Védjegy Egyesületnek. Dr. Pánszky Gyula az MRSZ Jogi Tagozatának elnöke.

Büszkék vagyunk arra, hogy a tartós megbízással képviselt ügyfeleinkkel hosszú évek óta eredményesen dolgozunk együtt. Ügyfeleink elégedettsége a mi legnagyobb elismerésünk.